Optocht van Hengelo (Hengelo)

Palmpasenoptocht De Noork

De optocht van Hengelo (Hengelo) vindt plaats op zondag 5 april 2020. Deze optocht zal beginnen om 12:00 uur. Deze optocht heet Palmpasenoptocht De Noork.

De optocht begint met een viering in de O.L.V.-kerk, die om 11:15 u. begint. De optocht start om ongeveer 12:00 u. vanaf de speel­plaats van de voormalige Roncalli-school aan de Sloetsweg.

Route/Omloop

De route van de optocht loopt via de Sloetsweg, Beethovenlaan, Ooievaarsweg, Koekoekweg, Lijster­weg, Spechtweg, Oude Molenweg, Oldenzaalsestraat, Dr. Schaepmans­traat, Onze Lieve Vrouwestraat, Sint Janstraat, Sloetsweg, Haveza­telaan en Backenhagenlaan met als eindpunt Backenhagen, waar de grote palmpasen en de paasplantjes zullen worden aangeboden aan de bewoners.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Hengelo (Hengelo) zijn de verlichte optocht op carnavalsvrijdag (21 februari 2020) om 19:15 uur en de grote optocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 14:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2019 - 14:06