Optocht van Borne

Grote Palmpasenoptocht

De optocht van Borne vond plaats op zondag 14 april 2019. Deze optocht begon om 11:45 uur. Deze optocht heet Grote Palmpasenoptocht. Het thema is deze keer: Palmpasen.

Alle Bornse kinderen nodigen wij hierbij uit om in deze vrolijke optocht mee te lopen.
De optocht vertrekt om ongeveer 11:45 uur vanaf de St. Stephanuskerk aan de Stationsstraat. Voorafgaand aan de optocht is er om 11:00 uur een Palmviering voor de kinderen in deze kerk. De Scoutinggroep St. Stephanus Martina loopt in de optocht voorop met de grote versierde Palmpasen, gevolgd door de Bornse Harmonie. Daarna komen kinderen met hun eigengemaakte Palmpasen. Dan volgt de DMBE, de Drum- en Marchingband uit Enschede, waarna de rest van de kinderen met hun Palmpasen kan aansluiten.

Route/Omloop

Nieuwe Kerkstraat, De Bleek, Ziekenhuisstraat, Grotestraat, Bekenhorst, De Schoener, Ďt Dijkhuis. Hier is tevens het einde van de optocht. Aan het eind van de optocht krijgen de kinderen een versnapering aangeboden.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Borne is de optocht op carnavalszaterdag (22 februari 2020) om 13:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 15 apr 2019 - 0:05