Kleine Optocht van Haarlem

De kleinste optocht allertijden

De kleine optocht van Haarlem vindt plaats op carnavalszondag (23 februari 2020). Deze kleine optocht zal beginnen om 19:11 uur. Deze kleine optocht heet De kleinste optocht allertijden. Het thema is deze keer: Carnaval in Haarlem.

Na het enige carnavalsfeest dat Haarlem rijk is, gaat de allerkleinste optocht allertijden om 19.11 uur van start van het Patronaat naar de overkant van het water. In cafť Wapen van Bloemendaal gaan we tot in de kleinste uurtjes door.
De optocht bestaat uit de enige praalwagen van De Muggenbulten. De enige plek op de praalwagen is voor de mooist verklede op het feest 'Chaos met een Harde G' in het Patronaat. Deze persoon mag op de troon plaatsnemen.

Route/Omloop

Vanaf Poppodium Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem via het zebrapad, over de Zijlbrug naar de hoek Zijlstraat, Zijlvest 1A, Haarlem

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Haarlem is het bloemencorso op zaterdag 25 april 2020 om 20:45 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 nov 2019 - 12:17