Jeugdbloemencorso van Zundert

Zundertse kinderbloemencorso

Het jeugdbloemencorso van Zundert vindt plaats op zondag 15 september 2019. Deze jeugdbloemencorso zal beginnen om 13:30 uur. Deze jeugdbloemencorso heet Zundertse kinderbloemencorso. Elke 3e zondag van september vindt deze jeugdbloemencorso plaats.

Het Zundertse kinderbloemencorso bevat veel kleinere wagens, maar ook VEEL meer...

Route/Omloop

De route van de kindercorso optocht is als volgt:

Veiling – Lijsterstraat – Nachtegaalstraat – Prinsenplein – Prinsenstraat – Molenstraat – Markt- Elisabethlaan – Willaert – Burg. Manderslaan – Wildertsedijk – Molenstraat - Veiling

Route Kindercorso

 

Foto's

Geef een foto door van deze jeugdbloemencorso.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Zundert zijn de grote optocht op carnavalszaterdag (2 maart 2019) om 14:00 uur en het bloemencorso op zondag 1 september 2019 om 13:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2019 - 11:48