Lampionnenoptocht Waalwijk

De lampionnenoptocht van Waalwijk vindt plaats op vrijdag 10 december 2021. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:00 uur.

De Koningsschool, School Villa Vlinderhof en de Bewonerscommissies 'Het Juweel' en 'Basilica' organiseren vrijdag 13 december 2019 in wijk Driessen voor alle kinderen een lampionnenoptocht. In de binnentuin van Basilica komen we samen en tovert de kerstman alle lichtjes aan.

Dan is er chocomel, limonade en een traktatie. Voor de ouders is er heerlijke dampende Glühwein.

De start is om 19.00 uur op het schoolplein van Villa Vlinderhof aan de Cornelis Verhoevenstraat. Kijk donderdagavond 12 december op Facebook of de 'tocht der tochten' doorgaat.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Waalwijk is de optocht op carnavalszondag (27 februari 2022) om 14:15 uur.

Sale / Solden juli 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:30