Bloemencorso Valkenswaard

Corso Valkenswaard

Het bloemencorso van Valkenswaard vindt plaats op zondag 15 september 2024. Dit bloemencorso zal beginnen om 14:00 uur. Dit bloemencorso heet Corso Valkenswaard. Het thema is deze editie (2024) : In geuren en kleuren, verhalen doorgeven.

Door een samenwerking met het lokale cultuurcentrum De Hofnar organiseert Corso Valkenswaard dit jaar het Corso & Cultuur Festival. Op zaterdag 10 september vanaf 12.00 uur staan er verspreidt in het centrum dahlia-objecten te zien. Op zondag staan vanaf 11.00 alle wagens (inclusief jeugdwagens) verspreidt over het parcours. Om 14.00 gaat elke wagen 1 ronde rijden en stopt dan op het punt waar elke wagen is begonnen. Tot half 5 zijn alle wagens dan nog te voet te bekijken met muziek, theater en beweging.

Een leuk dagje of zelfs weekend uit voor iedereen. Muziek en entertainment op de wagens en ook langs het parcours. Met muziekkorpsen, straattheater, een nostalgische kermis, aangevuld met de vele horeca in Valkenswaard zorgt voor een gezellig dagje uit!

Route/Omloop

Hoek Peperstraat / Markt
Hoek Markt / Eindhovenseweg
Hoek Eindhovenseweg / Hoek Beelmanstraat
Hoek Beelmanstraat / Karel Mollenstraat Zuid
Hoek Karel Mollenstraat Zuid / Hoek Frans van Beststraat
Hoek Frans van Beststraat / Hoek Leenderweg
Hoek Leenderweg / Hoek Bakkerstraat
Hoek Bakkerstraat / Hoek Peperstraat
Peperstraat / Markt

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Andere optochten

Een andere optocht in Valkenswaard is de grote optocht op carnavalszondag (2 maart 2025) om 14:30 uur.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2024 - 16:03