Lampionnenoptocht van 's-Hertogenbosch

Driekoningenintocht 's-Hertogenbosch

De lampionnenoptocht van 's-Hertogenbosch vond plaats op zondag 7 januari 2018. Deze lampionnenoptocht begon om 16:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Driekoningenintocht 's-Hertogenbosch. Het thema is deze keer: Driekoningenintocht.

De intocht loopt van de Markt naar de Sint-Jan.

  • OfficiŽle website:
  • Thema:
    • Driekoningenintocht
  • Optochtcommissie:
    • Stichting Intocht Driekoningen 's-Hertogenbosch

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos

Geef een video door van deze lampionnenoptocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in 's-Hertogenbosch zijn de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (2 maart 2019) om 10:11 uur, de optocht op carnavalszondag (3 maart 2019) om 11:11 uur, de grote optocht op carnavalsmaandag (4 maart 2019) om 12:33 uur en de jeugdoptocht op carnavalsdinsdag (5 maart 2019) om 14:22 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 02 mrt 2018 - 10:57