Optocht Oosteind (Oosterhout)

De optocht van Oosteind (Oosterhout) vindt plaats op carnavalsmaandag (28 februari 2022). Deze optocht zal beginnen om 13:30 uur.

Kort en heel krachtig, dat is in het kort al een paar jaar de beste samenvatting van onze optocht. Gelukkig mag het de pret niet drukken, want we hebben nog steeds hele enthousiaste deelnemers die jaarlijks iets in elkaar weten te zetten voor de optocht.

Wie gaat er dit jaar met de fel begeerde prijs aan de haal?

Vergeet ook niet na de optocht vrij te houden voor de altijd gezellige carnavalsafsluiting van carnaval in Uilendonck met een bezoek van de Prins uit Kaaiendonk en verrassingsoptredens.

Route/Omloop

Basisroute: Provincialeweg vanuit het OQ, Maalderijstraat, Smederijstraat, Looierijstraat langs OVV, Brouwerijstraat, terug Looierijstraat en achter het OQ ontbinden.

Regenroute: Provincialeweg vanuit het OQ, Maalderijstraat langs school, tweede Looierijstraat en achter het OQ ontbinden.

Houd de facebookpagina goed in de gaten welke route die dag gekozen gaat worden.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Sale / Solden juli 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:42