Optocht Oirschot

De optocht van Oirschot vindt plaats op carnavalszondag (27 februari 2022). Deze optocht zal beginnen om 13:30 uur. Het motto is deze keer: Ziedu’t ôk zitte.

Op zondag 11 februari 2018 organiseert de stichting Skôn Orre Gat weer de jaarlijkse Grote Optocht van Oirschot (Skôn Orre Gat). Het motto van carnaval 2018 is Ziedu’t ôk zitte
Deelnemers in alle categorieën kunnen gratis via de website www.skonorregat.nl: inschrijven t/m vrijdag 2 februari 2018 tot 18.00 uur. Of een uur voor vertrek van de optocht, cafe Buitenlust Spoordonkseweg
Stichting Skôn Orre Gat stelt voor de Grote Optocht per categorie prijzen beschikbaar. De prijsuitreiking van de Grote Optocht van Skôn Orre Gat is Zondagavond 20.00 uur in samenwerking met Scc de Enck De route 2018 is gelijk aan de laatste jaren maar voor wie het niet weten: opstellen Spoordonkseweg, Gasthuisstraat, Oude Grintweg, Keizerweg, St. Jorisstraat, Gasthuisstraat, Rijkesluisstraat, Markt.

Route/Omloop

Gasthuisstraat,
oude Grindweg ,Keizerweg,
st Jorisstraat, Gasthuisstraat,
Rijkesluisstraat, Markt Ontbinding en uitslag om 20.00 uur scc de Enck aan de Loop in Oirschot

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Oirschot is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (26 februari 2022) om 13:30 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:37