Jeugdoptocht Oirschot

Kinderoptocht

De jeugdoptocht van Oirschot vindt plaats op carnavalszaterdag (26 februari 2022). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze jeugdoptocht heet Kinderoptocht. Het motto is deze keer: Ziedu’t ôk zitte.

inschrijving half uur voor vertrek van de optocht. locatie Scc de Enck
de Loop oirschot
Voor inschrijving via www.skonorregat.nl

Route/Omloop

opstellen op de parkeerplaats achter de bibliotheek/huisarts  dan linksaf door de st. Jorisstraat rechtsaf door de Gasthuisstraat dan linksaf door de St. Oldulphusstraat rechtsaf Deken Frankenstraat dan linksaf langs/over de markt, Rijkesluisstraat en dan door de Loop naar de Enck. Alwaar rond 16.00 uur de prijs uitreiking plaats zal vinden. Inschrijven kan eveneens via de website en tijdstip zoals vermeld bij de inschrijving van de Grote Optocht.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze jeugdoptocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Oirschot is de optocht op carnavalszondag (27 februari 2022) om 13:30 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2021 - 10:42