Kleine Optocht van Mill

Halloween- en Griezeltochten Mill

De kleine optocht van Mill vindt plaats op zaterdag 2 november 2019. Deze kleine optocht zal beginnen om 17:30 uur. Deze kleine optocht heet Halloween- en Griezeltochten Mill.

Zaterdagavond 3 november organiseert Scouting Mill en het Ondernemers Collectief Mill weer Halloween- en Griezeltochten. Speciaal voor de kleinere kinderen zijn er Halloweentochten waarbij men ook links en rechts aan mag bellen voor wat lekkers. Maar ook zijn er Griezeltochten voor zowel jeugd als volwassenen met durf.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Mill zijn de lampionnenoptocht op vrijdag 16 december 2016 om 19:30 uur en de optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 14:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2019 - 10:06