Historische optocht van Heeze

Brabantsedag, de grootste theaterparade van het jaar

De historische optocht van Heeze vindt plaats op zondag 25 augustus 2019. Deze historische optocht zal beginnen om 13:30 uur. Deze historische optocht heet Brabantsedag, de grootste theaterparade van het jaar. Het thema is deze keer: Wat beweegt Brabanders?. Elke laatste zondag van augustus vindt deze historische optocht plaats.

De Brabantsedag is het grootste culturele evenement over en van Brabant. Iedere laatste zondag van augustus is de theaterparade het hoogtepunt van de Brabantsedag. Zondag 25 augustus is Heeze weer het decor voor de huizenhoge, rollende theaterparade door zestien wagenbouwersgroepen. Ruim tweeduizend Heezenaren brengen Brabantse historische onderwerpen tot leven met muziek, grime, spel en emoties. Voor en na deze parade is er volop te genieten van muziek, theater, toneel, dans, lekker eten en drinken; een complete dag uit, een écht belevenement!

Route/Omloop

De route start op industrieterrein De Poortmannen en loopt via het centrum tot voorbij het Strabrechtpleintje. Bezoekers kunnen apart tribunekaarten kopen of een plekje zoeken langs het parcours.

Foto's

Geef een foto door van deze historische optocht.

Videos

Geef een video door van deze historische optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Heeze is de optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 13:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2019 - 8:55