Grote Optocht Haaren (Haaren)

De grote optocht van Haaren (Haaren) vindt plaats op carnavalszaterdag (13 februari 2021). Deze grote optocht zal beginnen om 13:00 uur. Het motto is deze keer: We geven er un andere draoi aon.

De Haarense optocht is een bijzonder grote, voor de omvang van het dorp. Jaarlijks zijn er meer dan 1.000 deelnemers van individuen tot grote wagens, rijkelijk versierde en ludiek carnavalesk en natuurlijk ook de onvolprezen Haarense dweilwagens

Let op! Het is mogelijk dat deze grote optocht vanwege de Corona-maatregelen niet door gaat. Indien dit het geval is, geef dit dan aan ons door via het contact-formulier.

Route/Omloop

Haarendijk - Driehoeven - Mgr. Bekkersplein - Kerkstraat - Lindelaan - Reitselaan - Haarensteijnstraat - Kerkstraat

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Sale / Solden 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2021 - 17:00