[ Advertentie ]

Verlichte optocht van Biezenmortel

Lichtjestocht

De verlichte optocht van Biezenmortel vindt plaats op carnavalsdinsdag (13 februari 2018). Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:30 uur. Deze verlichte optocht heet Lichtjestocht. Het motto is deze keer: Dè smaokt naor meer!.

Traditioneel wordt carnaval in Kleuvendûrp (Biezenmortel) op dinsdagavond afgesloten met de Lichtjestocht. Zo'n 20 verlichte wagens uit Biezenmortel en omstreken rijden door de donkere straten van Kleuvendûrp. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers en is volledig gratis toegankelijk.

Route/Omloop

Start optocht Capucijnenstraat t.h.v. Trapveldje.

Capucijnenstraat - De Reijt - Vorselaarstraat - Capucijnenstraat.

Einde optocht rotonde Biezenmortelsestraat

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Biezenmortel is de optocht op carnavalszaterdag (10 februari 2018) om 13:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 16 jan 2018 - 10:00