Optocht van Biezenmortel

Zaterdagoptocht

De optocht van Biezenmortel vindt plaats op carnavalszaterdag (2 maart 2019). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze optocht heet Zaterdagoptocht. Het motto is deze keer: DŤ smaokt naor meer!.

Op zaterdag met Carnaval vindt de traditionele zaterdagoptocht plaats. Hiermee wordt het officiŽle startsein voor carnaval in KleuvendŻrp (Biezenmortel) gegeven.

De prijsuitreiking voor de categorieŽn 'kinderloopgroepen' en 'kinderwagens' vindt omstreeks 16.00u plaats in gemeenschapshuis De Vorselaer.

De prijsuitreiking voor de categorieŽn 'loopgroepen' en 'wagens, evenals de publieksprijs, vindt omstreekst 19.00u plaats in gemeenschapshuis De Vorselaer.

Route/Omloop

Start optocht Capucijnenstraat t.h.v. Trapveldje.

Capucijnenstraat - De Reijt - Vosselaerstraat - Capucijnenstraat.

Einde optocht rotonde Biezenmortelsestraat

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Biezenmortel is de verlichte optocht op carnavalsdinsdag (5 maart 2019) om 19:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 07 sep 2018 - 13:34