Optocht Biezenmortel

Zaterdagoptocht

De optocht van Biezenmortel vindt plaats op carnavalszaterdag (13 februari 2021). Deze optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze optocht heet Zaterdagoptocht. Het motto is deze keer: We pakke wir uit!.

Op zaterdag met Carnaval vindt de traditionele zaterdagoptocht plaats. Hiermee wordt het officiŽle startsein voor carnaval in KleuvendŻrp (Biezenmortel) gegeven.

De prijsuitreiking voor de categorieŽn 'kinderloopgroepen' en 'kinderwagens' vindt omstreeks 17.00u plaats in gemeenschapshuis De Vorselaer.

De prijsuitreiking voor de categorieŽn 'loopgroepen' en 'wagens vindt omstreeks 22.00u plaats in gemeenschapshuis De Vorselaer, aansluitend op het Lallebal.

Route/Omloop

Start optocht Capucijnenstraat t.h.v. Trapveldje.

Capucijnenstraat - De Reijt - Vosselaerstraat - Capucijnenstraat.

Einde optocht rotonde Biezenmortelsestraat

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Biezenmortel zijn de optocht op carnavalsvrijdag (12 februari 2021) om 13:30 uur en de verlichte optocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 19:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 16:05