Jeugdoptocht Geldrop

Jeugdoptocht Zesgehuchten - Geldrop

De jeugdoptocht van Geldrop vindt plaats op carnavalsdinsdag (1 maart 2022). Deze jeugdoptocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze jeugdoptocht heet Jeugdoptocht Zesgehuchten - Geldrop.

Alle jeugd wordt uitgenodigd om - in stijl van het thema - mee te doen aan deze optocht door Zesgehuchten, Ook dit jaar zal deze weer worden opgeluisterd door diverse muziekgezelschappen. Een deskundige jury zal de deelnemers beoordelen op o.a. originaliteit en uitbeelding van het thema. Hierbij is de inbreng van de kinderen zelf erg belangrijk. Er zijn diverse prijzen te winnen in verschillende categorieën. Daarnaast is er ook een speciale “Creativiteitsprijs”. Elke deelnemer ontvangt een medaille en iets lekkers. De bekendmaking van de winnaars en de uitreiking van de prijzen vindt plaats om ongeveer 16.00 uur in Café-Zaal De Herberg.

Route/Omloop

Route: Kerk Zesgehuchten - Hoog Geldrop -Jonkerstraat- Hertogenlaan - Pastoor van Hoofstraat

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Geldrop is de grote optocht op carnavalszaterdag (26 februari 2022) om 14:11 uur.

Sale / Solden juli 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:45