Lampionnenoptocht Eindhoven

PSV Phoxy Lichtjes Loop

De lampionnenoptocht van Eindhoven vond plaats op maandag 12 december 2011. Deze lampionnenoptocht begon om 19:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet PSV Phoxy Lichtjes Loop.

Op maandag 12 december staat ook de PSV Phoxy Club op tegen kanker. Zij organiseren dan de PSV Phoxy Lichtjes Loop: een lampionnentocht met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.

De loop is een lampionnentocht die in en om het Philips Stadion zal plaatsvinden. Er zijn PSV spelers aanwezig en er zal een spetterend optreden plaatsvinden.

Vind deze lampionnenoptocht ook in 2021 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Eindhoven zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 26 feb 202212:41 uurLampegatse Optocht
Jeugdoptocht van Eindhoven
za 26 feb 202213:11 uurLampegatse optocht
Grote Optocht van Eindhoven
Sale / Solden juli 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:24