Lampionnenoptocht Eindhoven

PSV Phoxy Lichtjes Loop

De lampionnenoptocht van Eindhoven vond plaats op maandag 12 december 2011. Deze lampionnenoptocht begon om 19:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet PSV Phoxy Lichtjes Loop.

Op maandag 12 december staat ook de PSV Phoxy Club op tegen kanker. Zij organiseren dan de PSV Phoxy Lichtjes Loop: een lampionnentocht met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding.

De loop is een lampionnentocht die in en om het Philips Stadion zal plaatsvinden. Er zijn PSV spelers aanwezig en er zal een spetterend optreden plaatsvinden.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Eindhoven zijn de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (13 februari 2021) om 12:41 uur en de grote optocht op carnavalszaterdag (13 februari 2021) om 13:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 15:59