Grote Optocht Eindhoven

Lampegatse optocht

De grote optocht van Eindhoven vindt plaats op carnavalszaterdag (26 februari 2022). Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet Lampegatse optocht. Het thema is deze keer: Watt Ledje.

De Lampegatse optocht is het startsein voor 4 dolle dwaze carnavalsdagen in Eindhoven (Lampegat) en zal om 12.41 uur starten met de kinderloopgroepen gevolgd door de grote optocht.

Dit evenement wordt georganiseerd door de commissie Lampegatse Optocht die onderdeel uitmaakt van de Stichting Federatie Eindhovens Carnaval (SFEC).

  • Thema:
    • Watt Ledje

Route/Omloop

Fuutlaan
Dommelstraat
Stationsplein
Vestdijk
Ten Hagestraat
Catharinaplein
Kerkstraat
Stadhuisplein
Bilderdijklaan
Geldropseweg

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Eindhoven is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (26 februari 2022) om 12:41 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:32