Optocht van Bergen op Zoom

Internationale Reuzenstoet

De optocht van Bergen op Zoom vindt plaats op zondag 19 juni 2022. Deze optocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze optocht heet Internationale Reuzenstoet.

Op 19 juni 2022, trekt er een Internationale Reuzenstoet door het historische centrum van Bergen op Zoom. Reuzengroepen vanuit heel Nederland zullen deelnemen aan deze stoet, ook Internationale gezelschappen uit BelgiŽ, Frankrijk en Spanje zullen deze middag te zien zijn.

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Bergen op Zoom zijn de lampionnenoptocht op vrijdag 29 november 2019 om 19:00 uur en de optocht op carnavalsdinsdag (25 februari 2020) om 13:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2019 - 11:36