Lampionnenoptocht van Bergen op Zoom

Lampionnenoptocht

De lampionnenoptocht van Bergen op Zoom vindt plaats op vrijdag 29 november 2019. Deze lampionnenoptocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze lampionnenoptocht heet Lampionnenoptocht.

In de binnenstad van Bergen op Zoom vindt weer een lampionnenoptocht plaats. Sinterklaas en al zijn Pieten mogen hier natuurlijk niet ontbreken.....zij gaan voorop in de stoet en alle kinderen en ouders mogen er met hun lampionnen achter aan!

Vertrek om 19.00 uur vanaf het Markiezenhof en rond 20.00 uur afsluiting met muziek en liedjes op het Thaliaplein.

Route/Omloop

Markiezenhof; Steenbergsestraat; Fortuijnstraat; Grote Markt; Sint Annastraat; Korte meestraat; Kremerstraat; Zuivelstraat; Wouwsestraat; Sint Josephstraat; Voetboog; Lombardenstraat

Foto's

Geef een foto door van deze lampionnenoptocht.

Videos

Geef een video door van deze lampionnenoptocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Bergen op Zoom zijn de optocht op carnavalsdinsdag (25 februari 2020) om 13:00 uur en de optocht op zondag 19 juni 2022 om 13:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 07 jun 2019 - 12:27