Grote Optocht Boshoven

Groeëte Femilieoptocht van Bosseve

De grote optocht van Boshoven vindt plaats op carnavalsdinsdag (4 maart 2025). Deze grote optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze grote optocht heet Groeëte Femilieoptocht van Bosseve.

Een mooie bonte familieoptocht. De grote prins en de jeugdprins trekken in de optocht mee. Ook de winnaar van de scholenoptocht op Boshoven (op vrijdag) zal meetrekken, samen met vele andere (jeugd)groepen, eenlingen, koppels en wagens.
Inschrijven is gratis, de lol en het plezier krijg je er gratis bij en na afloop is er een mooie prijsuitreiking in het Brökwagterspelies (Zaal Don Bosco). Aan het einde van de dag ('s avonds) is de abdicatie van beide prinsen.

Route/Omloop

Start op het Oda kerkplein aan de Boshoverweg. Daarna
Luciastraat - Kevelaerstraat - Sint Odastraat - Sint Apoloniastraat - Hogenakkerstraat - Boshoverweg.
Ontbinden bij het kerkplein

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2024 - 15:02