Historische optocht Venlo

Verslagen

Er is 1 verslag van de Historische optocht Venlo.

Boérebroélof

Veur vuuël vastelaovesvierders is dit de moeisten daag van de Vastelaovend. Venlonaere die de stad oeits hebbe verlaote um zich örges anders te vestige kômme speciaal veur dit fantastische fees truuk nao ’t Stedje van Lol en Plezeer. Veuraafgaond aan de Boerebroélof-sirremonie op 't Venlose stadhoés trek 't gans gezelschap en idderein dae mei wilt in eine bônten broélofs-optoch door de Venlose binnestad. Idderein dae det wilt meug mei in d‘n optoch! De ganse Mert is gevöld mit boere en boerinne as getuuge

Opstelle vanaaf 13.00 oor op de Mert / Alde Mert, opstelle Boérebroélofsgezelschap mit kerre op de Kwartelemert. ‘t Gezelschap neemp heej ‘t defilé aaf. D'n optoch begint um 13.30 oor.
Route: Jeustraot, Kwartelemert, Hoëgstraot, Vleisstraot, Klaosstraot, Parade, Gashoésstraot, Mert.

Aansloétend haet de trouwerie plaats op ’t bordes van ’t Stadhoés.

Geef een verslag door van de Historische optocht Venlo.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 mei 2024 - 17:45