Verlichte optocht Stein

Lempkesoptocht Stein

De verlichte optocht van Stein vindt plaats op zaterdag 7 maart 2020. Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:30 uur. Deze verlichte optocht heet Lempkesoptocht Stein.

Op Zaoterdig 7 maart 2020 vungt in de straote van Stein de Lempkesoptoch plaats! Ederein dea wilt mitdoon kènt zich aanmelde op [email protected] veur de organisatie teikent ein speciale commissie mit vriewilligers oet de gemeinte Stein. De opstèlling zal zeen op de Omphaliusstraot. Vertrèk richting Blauwe Steinweag richting Oud Stein en aansloetend ontbènjing veur de Grous. hie zal auch ein grwoate Afterparty zeen. Veur nuuts euver de Lempkesoptoch houdt ger deze site in de gate of kiek op Facebook.

Route/Omloop

Opstelle omphaliusstraat.

Vertrek Blauwe Steenweg, Noelweg, Moutheuvelsweg, Schepersgats, Hoppenkamtstraat, Kkeerend, Kruisstraat, Valderstraat en ontbinding op de Heerstraat centrum ter hoogte van m.f.c De Grous

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Stein zijn de jeugdoptocht op zondag 16 februari 2020 om 13:30 uur, de grote optocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 13:41 uur en de jeugdoptocht op zondag 8 maart 2020 om 13:41 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 16 feb 2020 - 22:04