Verlichte optocht Stein

Lempkesoptocht Stein

De verlichte optocht van Stein vindt plaats op zaterdag 15 maart 2025. Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet Lempkesoptocht Stein.

Op Zaoterdig 24 februari 2024 vungt in de straote van Stein de Lempkesoptocht plaats! Ederein dea wilt mitdoon kènt zich aanmelde op www.lempkesoptocht-stein.nl. Veur de organisatie teikent ein speciale commissie mit vriewilligers oet de gemeinte Stein. De opstèlling zal zeen op de Omphaliusstraot. Vertrèk richting Blauwe Steinweag richting Oud Stein en aansloetend ontbènjing veur de Grous. hie zal auch ein grwoate Afterparty zeen. Veur nuuts euver de Lempkesoptoch houdt ger deze ooze website www.lempkesoptocht-stein.nl in de gate of kiek op Facebook.
Deze optocht is altied de tweede zaoterdig noa carnaval.

Route/Omloop

Opstelle Omphaliusstraat.

Vertrek Blauwe Steenweg, Noelweg, Moutheuvelsweg, Schepersgats, Hoppenkampstraat, Keerend, Kruisstraat, Valderstraat en ontbinding op de Heerstraat centrum ter hoogte van m.f.c De Grous

Route

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.

Foto's

Op dit moment zijn er nog geen foto's doorgegeven.

Andere optochten

In Stein zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 23 feb 202513:41 uurKénjer Optoch Stein
Jeugdoptocht van Stein
zo 2 mrt 202513:41 uurGrote Optocht van Stein

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 05 mrt 2024 - 9:23