Verlichte optocht Stein

Lempkesoptocht Stein

De verlichte optocht van Stein vindt plaats op zaterdag 12 maart 2022. Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet Lempkesoptocht Stein.

Op Zaoterdig 27 februari 2021 vungt in de straote van Stein de Lempkesoptoch plaats! Ederein dea wilt mitdoon kènt zich aanmelde op info@vvdesteinderbok.nl. veur de organisatie teikent ein speciale commissie mit vriewilligers oet de gemeinte Stein. De opstèlling zal zeen op de Omphaliusstraot. Vertrèk richting Blauwe Steinweag richting Oud Stein en aansloetend ontbènjing veur de Grous. hie zal auch ein grwoate Afterparty zeen. Veur nuuts euver de Lempkesoptoch houdt ger deze ooze website www.lempkesoptocht-stein.nl in de gate of kiek op Facebook.

Route/Omloop

Opstelle omphaliusstraat.

Vertrek Blauwe Steenweg, Noelweg, Moutheuvelsweg, Schepersgats, Hoppenkamtstraat, Kkeerend, Kruisstraat, Valderstraat en ontbinding op de Heerstraat centrum ter hoogte van m.f.c De Grous

Videos

Geef een video door van deze verlichte optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Stein zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
zo 20 feb 202213:30 uurKénjer Optoch Stein
Jeugdoptocht van Stein
zo 27 feb 202213:41 uurGrote Optocht van Stein
Sale / Solden juli 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:46