[ Advertentie ]

Optocht van Geleen

Wiek optoch Lentjheuvel

De optocht van Geleen vindt plaats op carnavalsdinsdag (13 februari 2018). Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Wiek optoch Lentjheuvel.

Vasteloavesoptoch door de wiek Lentjheuvel,sinds 2009

Route/Omloop

start rozenlaan,hyacinthelaan,gladiolensingel,narcissensngel,tulpenlaan,lel;iensingel,seringenlaan,pastoor choenmackerstaa,azaleastraat,Hyacinthnlaan,kerkhoflaan,begoniasngel,rozenlaan,bloemenmarkt

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Geleen zijn de grote optocht op carnavalszondag (11 februari 2018) om 13:49 uur en de jeugdoptocht op carnavalsmaandag (12 februari 2018) om 14:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2017 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 11 dec 2017 - 13:10