[ Advertentie ]

Kleine Optocht van Simpelveld

Optocht op gen Huls!!!!

De kleine optocht van Simpelveld vindt plaats op carnavalsmaandag (12 februari 2018). Deze kleine optocht zal beginnen om 15:11 uur. Deze kleine optocht heet Optocht op gen Huls!!!!.

In het dorpje Huls gemeente Simpelveld is op carnavalsmaandag ook kleine optocht voor onze eigen hoogheden!!! Deze trekt vanuit Cafe The Hills over de hele lengte van de Huls. Gezelligheid troef!!

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Simpelveld zijn de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (10 februari 2018) om 13:11 uur en de grote optocht op carnavalszondag (11 februari 2018) om 14:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2018 - 11:22