Verlichte optocht van Schinveld

Lichtjesstoet Schinveld

De verlichte optocht van Schinveld vindt plaats op zaterdag 16 maart 2019. Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:00 uur. Deze verlichte optocht heet Lichtjesstoet Schinveld.

lichtstoet in Schinveld

Route/Omloop

Kloosterlaan, Putbergstraat, Duikerweg, Brunssummerstraat, Wilhelminaplein, Beekstraat, Pr. Rooseveldstraat, Broekstraat, Past. Greymansstraat, A ge Water ontbinding Op de Bleekplaats.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Schinveld zijn de jeugdoptocht op carnavalszondag (3 maart 2019) om 14:11 uur en de grote optocht op carnavalsmaandag (4 maart 2019) om 14:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 26 feb 2018 - 12:04