Verlichte optocht Schinveld

Lichtjesstoet Schinveld

De verlichte optocht van Schinveld vindt plaats op zaterdag 7 maart 2020. Deze verlichte optocht zal beginnen om 19:30 uur. Deze verlichte optocht heet Lichtjesstoet Schinveld.

lichtstoet in Schinveld

Route/Omloop

Bouwbergstraat, A ge Water, Putbergstraat,Duikerweg, Brunssumerstraat, Wilhelminaplein, Beekstraat, Pres.Rooseveltstraat,Broekstraat, Past. Greymannstraat, A ge Water,
Ontbinding Bleekplaats.

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Schinveld zijn de jeugdoptocht op carnavalszondag (23 februari 2020) om 14:11 uur en de grote optocht op carnavalsmaandag (24 februari 2020) om 14:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2020 - 7:36