Grote Optocht Landgraaf

Landgraaf Optoch

De grote optocht van Landgraaf vindt plaats op carnavalsdinsdag (21 februari 2023). Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet Landgraaf Optoch. Het motto is deze keer: Wilste ech ‘ns get beleave, blief dan in d’r Optoch kleave….

De Landgraaf Optoch is de grote carnavalsoptocht die jaarlijks op carnavalsdinsdag in de gemeente Landgraaf gehouden wordt. De optocht trekt tienduizenden bezoekers en wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit van de deelnemende groepen en wagens. Volgens de bezoekers is de Landgraaf Optoch ‘de sjunste van Parkstad’.

  • Motto:
    • Wilste ech ‘ns get beleave, blief dan in d’r Optoch kleave…
  • Optochtcommissie:

Route/Omloop

zie landgraafoptoch.nl/bezoekers-2/route/

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Landgraaf is de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (18 februari 2023) om 12:30 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 14 nov 2022 - 17:51