Grote Optocht Heerlen

Bondsschuttersfeest 2014

De grote optocht van Heerlen vond plaats op zondag 7 september 2014. Deze grote optocht begon om 14:15 uur. Deze grote optocht heet Bondsschuttersfeest 2014. Het thema is deze keer: Bondsschuttersfeest.

Optocht door het centrum van Heerlen met deelname van 23 verenigingen.
De optochtroute is als volgt: opstellen Bongerd/Oranje Nassaustraat tot aan Dautzenbergstraat, RA. Dautzenbergstraat, RA. Wilhelminaplein, Wilhelminaplein tot aan de Bongerd, Bongerd - Pancratiusplein, LA. Akerstraat tot aan rotonde Akerstraat, Rotonde Akerstraat - Dr. Poelsstraat, Dr. Poelsstraat - Raadhuisstraat, Raadhuisstraat na 50 meter RA. Geleenstraat, Geleenstraat - Honigmanstraat, Honigmanstraat - Stationstraat, Stationstraat - Saroleastraat, Saroleastraat ter hoogte van de Bongerd is het defilé aan de linkerkant, Saroleastraat, LA. Geleenstraat, Geleenstraat - Pancratiusplein ontbinding.

  • Thema:
    • Bondsschuttersfeest
  • Optochtcommissie:

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Heerlen zijn de jeugdoptocht op carnavalszaterdag (13 februari 2021) om 13:33 uur, de grote optocht op carnavalszondag (14 februari 2021) om 12:11 uur, de optocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 13:33 uur en de verlichte optocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 20:11 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 15:59