Grote Optocht Heerlen

Bondsschuttersfeest 2014

De grote optocht van Heerlen vond plaats op zondag 7 september 2014. Deze grote optocht begon om 14:15 uur. Deze grote optocht heet Bondsschuttersfeest 2014. Het thema is deze keer: Bondsschuttersfeest.

Optocht door het centrum van Heerlen met deelname van 23 verenigingen.
De optochtroute is als volgt: opstellen Bongerd/Oranje Nassaustraat tot aan Dautzenbergstraat, RA. Dautzenbergstraat, RA. Wilhelminaplein, Wilhelminaplein tot aan de Bongerd, Bongerd - Pancratiusplein, LA. Akerstraat tot aan rotonde Akerstraat, Rotonde Akerstraat - Dr. Poelsstraat, Dr. Poelsstraat - Raadhuisstraat, Raadhuisstraat na 50 meter RA. Geleenstraat, Geleenstraat - Honigmanstraat, Honigmanstraat - Stationstraat, Stationstraat - Saroleastraat, Saroleastraat ter hoogte van de Bongerd is het defilÚ aan de linkerkant, Saroleastraat, LA. Geleenstraat, Geleenstraat - Pancratiusplein ontbinding.

Vind deze grote optocht ook in 2024 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.

Andere optochten

In Heerlen zijn nog 4 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
za 1 mrt 202513:33 uurJeugdoptocht van Heerlen
zo 2 mrt 202512:11 uurGrote Optocht van Heerlen
di 4 mrt 202513:33 uurĎpt˛g Ekenderveld
Optocht van Heerlen
di 4 mrt 202520:11 uurLichtstoet Heerlen
Verlichte optocht van Heerlen

 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2024 - 22:27