Optocht Banholt

Zomercarnaval Banholt

De optocht van Banholt vindt plaats op zondag 11 juli 2021. Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Zomercarnaval Banholt.

Na de succesvolle introductie van Zomercarnaval in Banholt in 2002 door VV Banholtia, is hier in 2012 en 2016 op voort geborduurd door CV de Boemelere en Stg. Jeugdboemelere Banholt. Ondanks wisselende weersomstandigheden mogen al deze edities als een onverdeeld succes worden betiteld.

In de volgende zomer zal hier wederom een vervolg aan gegeven door CV de Boemelere en Stg. Jeugdboemelere Banholt en wel op 11 juli 2021.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Banholt is de optocht op carnavalsmaandag (28 februari 2022) om 14:11 uur.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 04 apr 2021 - 21:28