Historische optocht Beesel

Historischt Optocht Draaksteken

De historische optocht van Beesel vond plaats op zondag 21 augustus 2016. Deze historische optocht begon om 14:00 uur. Deze historische optocht heet Historischt Optocht Draaksteken. Het motto is deze keer: Draaksteken.

Éénmaal in de zeven jaar vind in Beesel het Draaksteken plaats. De laatste zondag, 21 augustus, trekt er een historische stoet door het centrum van Beesel. Overigens is de naam 'wandelend theater' meer op zijn plaats. U wordt meegenomen in de Middeleeuwen door een diversiteit van o.a. interactieve groepen. Beleef 't op 21 augustus in Beesel !!

  • Motto:
    • Draaksteken
  • Entree:
    • ja
  • Optochtcommissie:

Foto's

Geef een foto door van deze historische optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Beesel is de optocht op carnavalsdinsdag (16 februari 2021) om 14:30 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 29 mrt 2020 - 15:59