Historische optocht Stadskanaal

De historische optocht van Stadskanaal vond plaats op vrijdag 12 april 2019. Deze historische optocht begon om 15:00 uur.

Op vrijdag 12 april om 15:00 uur zullen er een vijftal militaire voertuigen opgesteld staan bij de watertoren (naast het Streekhistorisch Centrum), Ceresstraat 2 in Stadskanaal. Tegen 16.00 uur rijden de voertuigen, met burgemeester Froukje de Jonge als passagier, via een route door het centrum. Tegen half vijf komen ze aan bij het Stadshart (t.o. parkeerplaats Geert Teis). Hier blijven ze tot 18.00 uur staan voor het publiek. Ook zo benieuwd en altijd al militaire voertuigen willen bewonderen? Grijp uw kans, kom een kijkje nemen!

Bron: Gemeente Stadskanaal

Vind deze historische optocht ook in 2023 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

Ceresstraat, Oosterstraat, Hoofdstraat, Amerikalaan, Navolaan, Gandhiplein, Gen.Maczekplein, Europalaan, Continentenlaan, Boerendiep, Esperantolaan, Hoofdstraat, Beneluxlaan, Gandhiplein, Gen.Maczekplein, Europalaan, Continentenlaan, Stadshart (tegenover de parkeerplaats van Geert Teis).

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 22 nov 2023 - 9:06