Jeugdoptocht van Groningen

Roald Dahl optocht

De jeugdoptocht van Groningen vond plaats op vrijdag 28 december 2018. Deze jeugdoptocht begon om 13:00 uur, maar ook om 16:00 uur. Deze jeugdoptocht heet Roald Dahl optocht.

Ook dit jaar staat deze muzikale, fantastische en feestelijke optocht weer op het programma tijdens het Roald Dahl Festival.

Pretvormer maakt er samen met jullie een fantasievolle optocht van, geÔnspireerd op de fantabuleuze verhalen en personages uit de boeken van Roald Dahl. Kom werken aan een groot Fantabuleus Optochtbeest en maak samen muziek!

Route/Omloop

We wandelen samen van de Oude Boteringestraat naar ons filmtheater aan het Hereplein.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2019 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2019 - 11:40