[ Advertentie ]

Bloemencorso van Winterswijk

Het bloemencorso van Winterswijk vindt plaats op vrijdag 31 augustus 2018. Deze bloemencorso zal beginnen om 10:00 uur. Elke laatste vrijdag van augustus vindt deze bloemencorso plaats.

Route/Omloop

Route vrijdag:
Gemeentekantoor, Stationsstraat, Dingstraat, Zonnebrink, Vredensestraat, Singelweg, Peperbus, Groenloseweg, Haitsma Mulierweg, Gasthuisstraat.
Route zaterdag:
Gemeentekantoor, Stationsstraat, Dingstraat, Zonnebrink,Laan van Hilbelink, Hortensialaan,Kloetenseweg, Acacialaan, Vredenseweg, Singelweg, Peperbus, Groenloseweg, De Tricot (eindopstelling)

Foto's

Geef een foto door van deze bloemencorso.

Videos

Geef een video door van deze bloemencorso.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Winterswijk is het bloemencorso op zaterdag 25 augustus 2018 om 10:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2017 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 11 dec 2017 - 13:16