Grote Optocht Westervoort

Carnavalsoptocht CV de Dolbotters Westervoort

De grote optocht van Westervoort vindt plaats op zondag 20 februari 2022. Deze grote optocht zal beginnen om 13:11 uur. Deze grote optocht heet Carnavalsoptocht CV de Dolbotters Westervoort.

Deze Grote Optocht, georganiseerd door de Optochtcommissie van C.V. De Dolbotters, vindt altijd een week voor het carnaval op zondag plaats en trekt enkele tienduizenden bezoekers.

Route/Omloop

Dorpstraat - Klapstraat - Van de Hoevenstraat - Emmerik - Liemersallee - Kreytierstraat - Vredenburgstraat - Schoolstraat - Kerkstraat - Dorpstraat / hoek Molenlaan.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2021 - 10:40