Kleine Optocht Nijmegen

Verlichte Truckoptocht

De kleine optocht van Nijmegen vond plaats op zaterdag 23 december 2017. Deze kleine optocht begon om 19:00 uur. Deze kleine optocht heet Verlichte Truckoptocht.

De Verlichte Truckoptocht gaat door de binnenstad van Nijmegen. De parade is een prachtig aanzicht van tientallen rijkelijk versierde trucks die een ronde door de binnenstad maken..

Vind deze kleine optocht ook in 2023 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Route/Omloop

Het konvooi start vanaf 19:00 uur ter hoogte van de Hertogstraat. Via de ringstraten (Van Broeckhuysenstraat, Van Welderenstraat, Eerste Walstraat) rijdt de stoet door de Bloemerstraat en de Augustijnenstraat richting de Burchtstraat.

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Nijmegen is de optocht op carnavalszondag (19 februari 2023) om 14:00 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 18 jan 2023 - 9:50