Optocht Ede

Heideoptocht Ede

De optocht van Ede vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2024. Deze optocht zal beginnen om 18:00 uur. Deze optocht heet Heideoptocht Ede. Het thema is deze editie (2024) : Tropical Beat is all we need.

De Heideweek is een feestweek die jaarlijks wordt gehouden in de gemeente Ede in de laatste volledige week van augustus. De Heideweek is nog steeds een groeiend evenement.

Met het thema ‘Tropical Beat is all we need’ zal op zaterdag 24 augustus 2024 de Heide-optocht door het centrum van Ede trekken. Prachtige kleuren, versierde karren, gezellige muziek en vooral veel vrolijkheid. Een gezellig en feestelijk evenement voor jong en oud!

Route/Omloop

Deze Heideoptocht loopt door het centrum van Ede.

Route 2022

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 24 apr 2024 - 10:46