Grote Optocht van Beuningen (Beuningen)

De grote optocht van Beuningen (Beuningen) vindt plaats op carnavalszondag (3 maart 2019). Deze grote optocht zal beginnen om 13:30 uur. Het thema is deze keer: Circus.

Op zondag 11 februari organiseert carnavalsvereniging De Plekkers weer een grote carnavalsoptocht door Eikelenburg (Beuningen). Wilt U op een of andere wijze deelnemen aan deze grandioze optocht, dan kunt u zich tot en met maandag 5 februari aanmelden. U kunt zich inschrijven in een van de volgende categorieën:
– jeugd t/m 10 jaar
– jeugd t/m 14 jaar
– individuelen ( max. 3 pers.)
– kleine loopgroepen (meer dan 3 pers. tot max. 8 pers.)
– grote loopgroepen (meer dan 8 pers.)
– wagens

Donderdagavond 8 februari tijdens het Grand gala du carnaval kunt u uw startnummer ophalen vanaf 20:30 uur in de Tinnegieter.

Voor het aanmelden kunt u contact opnemen met Marc of Joke van Velp tel. 024-6775663.

Op de nieuwe carnavalssite van cv de Plekkers staat alle informatie over het carnaval 2018 in Beuningen.

Je kunt ons vinden op.www.facebook.nl/deplekkers. Like onze pagina en blijf op de hoogte van het laatste carnavalsnieuws.

De optocht, inclusief het opstellen, vindt plaats op zondag 11 februari van 12:00 uur tot uiterlijk 16:00 uur plaats. De optocht zelf begint om 13.30 uur.

Route/Omloop

Burg. Gerardtslaan, Lavendelstraat, Burg. Verstraatenlaan, Anemoonstraat, Begoniastraat, Lavendelstraat, Molenstraat, Christinastraat, Beatrixplein, Alexanderstraat/Beatrixplein, einde optocht.

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2018 - 12:00