Optocht Heerenveen

Palmpasenoptocht Heerenveen

De optocht van Heerenveen vindt plaats op zondag 13 april 2025. Deze optocht zal beginnen om 11:00 uur. Deze optocht heet Palmpasenoptocht Heerenveen. Het thema is deze keer: Palmpasen.

Aan het einde van de ochtenddienst komen we vanuit verschillende kerken samen op het gemeenteplein. Daar houden we, om ongeveer 11.00 uur, een Palmpasen optocht voor klein en groot. Dat wordt een vrolijk gebeuren onder (bege)leiding van ds Pieterjan de Buck en leden van Advendo de brassband van Heerenveen- Zuid. Ook worden daar broodhaantjes uitgedeeld die op de palmpasenstok horen.

We houden het kort want al die lekkernijen aan de palmpasenstok vragen erom opgegeten te worden. Iedereen (in het bijzonder de kinderen) van harte welkom.

  • Optochtcommissie:
    • Raad van Kerken Heerenveen
  • Thema:
    • Palmpasen

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Op dit moment zijn er nog geen videos doorgegeven.


 
Bol Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2024 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2024 - 15:30