Gondelvaart van Balk

De gondelvaart van Balk vindt plaats op donderdag 30 augustus 2018. Deze gondelvaart zal beginnen om 21:00 uur. Het thema is deze keer: De Tijdslijn.

Feestweek Balk organiseert tijdens de zomerse feestweek weer op de donderdagavond de alom bekende gondelvaart door de Luts.

Op de laatste donderdag van augustus wordt traditioneel de gondelvaart in Balk gevaren. In het centrum van Balk rondom de Luts speelt vanaf 20:00 uur het voorprogramma in de vorm van sfeer makende dweilorkesten.

Na afloop is er natuurlijk nog volop gezelligheid in en op de terrassen bij de horeca-gelegenheden.Het is hťt hoogtepunt van deze speciale week.

Route/Omloop

De gondelvaart vindt plaats in/ rondom de Luts.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 20 jun 2018 - 9:23