[ Advertentie ]

Verlichte optocht van Dongen

Lampkusoptocht Dongen

De verlichte optocht van Dongen vindt plaats op carnavalsdinsdag (13 februari 2018). Deze verlichte optocht zal beginnen om 20:00 uur. Deze verlichte optocht heet Lampkusoptocht Dongen.

Lampkusoptocht

Op de dinsdagavond tijdens Carnaval trekt de Lampkusoptocht door het PeeŽnrijk. Een rijk verlichte stoet begeeft zich vanaf de St. Josephstraat door de Hoge Ham, Gasthuisstraat , Kardinaal van Rossumstraat en Tramstraat naar het Wilhelminaplein.

Niet alleen Peejen en Peejerinnen, maar ook veel bezoekers uit de regio weten deze optocht te waarderen en komen deze avond naar Dongen om niets te missen van dit prachtige spektakel.

Foto's

Geef een foto door van deze verlichte optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Dongen zijn de grote optocht op carnavalszondag (11 februari 2018) om 13:30 uur en de jeugdoptocht op carnavalsmaandag (12 februari 2018) om 13:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2018 - 11:25