[ Advertentie ]

Grote Optocht van Hapert

Kempenoptocht

De grote optocht van Hapert vindt plaats op carnavalsmaandag (12 februari 2018). Deze grote optocht zal beginnen om 13:00 uur. Deze grote optocht heet Kempenoptocht.

Grote regionale carnavalsoptocht met ruim 25 wagens, loopgroepen en individuele deelnemers.

Route/Omloop

De Kempenoptocht vertrekt vanaf de Bamboo-Inn (Oude Provincialeweg). De route gaat als volgt: Oude Provincialeweg, Lindenstraat, Lijsterstraat, Molenstraat, Kerkstraat, Nieuwstraat, Oude Provincialeweg.

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Andere optochten in Hapert zijn de optocht op carnavalszondag (11 februari 2018) om 14:11 uur en de historische optocht op zondag 16 september 2018 om 10:00 uur.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2018 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2018 - 11:18