Grote Optocht Londen (Engeland)

New Year’s Day Parade Londen

De grote optocht van Londen (Engeland) vindt plaats op maandag 1 januari 2024 (Nieuwjaarsdag). Deze grote optocht zal beginnen om 12:00 uur. Deze grote optocht heet New Year’s Day Parade Londen.

In Londen door het hart van de stad wordt ieder jaar het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met een grote parade. Precies om 12:00 uur begint de London’s New Year’s Day Parade met meer dan 10.000 artiesten uit ruim 25 landen.

Het jaarlijks terugkerende evenement is gratis te bezoeken!

Route/Omloop

Begint bij het Ritz hotel en trekt dan langs Piccadilly Circus, over Regent Street, langs Pall Mall naar Trafalgar Square om vervolgens langs Whitehall te trekken om tot slot te eindigen op het Parliamant Square.

Website / Social media

Foto's

Geef een foto door van deze grote optocht.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 19 sep 2023 - 10:03