Grote Optocht Bernkastel-Kues (Duitsland)

Großer Winzer-Festzug Bernkastel-Kues

De grote optocht van Bernkastel-Kues (Duitsland) vindt plaats op zondag 1 september 2024. Deze grote optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze grote optocht heet Großer Winzer-Festzug Bernkastel-Kues. Het thema is deze keer: Wijnfeest.

Deze winzerstoet is elk jaar op de eerste zondag van september.

Route/Omloop

Deze Festzug gaat door de volgende straten:
Burgstraße - Römerstraße - Marktplatz - Moselbrücke - Saarallee - Schillerstraße - Goethestraße - Brüningstraße en ontbindt zich bij Feuerwehrhaus Kues.

Website / Social media

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Bernkastel-Kues (Duitsland) is de verlichte optocht op carnavalszaterdag (10 februari 2024) om 18:33 uur.


 
Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2023 - 14:10