Grote Optocht Asbach (Duitsland)

Rosenmontagszug Asbach

De grote optocht van Asbach (Duitsland) vindt plaats op carnavalsmaandag (15 februari 2021). Deze grote optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze grote optocht heet Rosenmontagszug Asbach.

Het optoch van asbach is elk jaar op carnavalsmaandag. Ongeveer 60 groepen nemen deel aan deze optocht

Let op! Het is mogelijk dat deze grote optocht vanwege de Corona-maatregelen niet door gaat. Indien dit het geval is, geef dit dan aan ons door via het contact-formulier.

Route/Omloop

Hauptstraße ab Zufahrt Vorteil Center – Flammersfelderstraße – Bitzenstraße – Haupstraße – Marktplatz – Grabenstraße – Hospitalstraße – Talstraße – Bahnhofstraße – Hauptstraße – Auflösung Marktplatz

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Sale / Solden 2021
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2021 - 17:15