Grote Optocht Keulen (Duitsland)

Schull- un Veedelszöch Keulen

De grote optocht van Keulen (Duitsland) zou plaatsvinden op carnavalszondag (14 februari 2021) (Valentijnsdag) om 11:11 uur, maar is AFGELAST.

Deze grote optocht heet Schull- un Veedelszöch Keulen.

Deze optocht heeft plaats te Keulen elke jaar op carnavalszondag. Het is de grote optocht van de schoolen en dorpsgruppten van de deelgemeente. Ongeveer 100 groepen nemen deel aan deze optocht. Het optocht route is de zelfde als de mandag optocht (rosenmontagszug)

Route/Omloop

Severinstraße, Löwengasse, Weberstraße, Follerstraße, Mathiasstraße, Mühlenbach, Hohe Pforte, Hohe Straße, Schildergasse, Neumarkt, Apostelnstraße, Mittelstraße, Rudolfplatz, durch die Hahnentorburg, Hohenzollernring, Friesenplatz, Magnusstraße, Zeughausstraße, Burgmauer, Neven-DuMont-Straße, Appellhofplatz, Neven-Du Mont-Straße, Breite Straße, Tunisstraße, Brückenstraße, Obenmarspforten, Quatermarkt, Gürzenichstraße, Heumarkt, Unter Käster, Alter Markt, Bechergasse, Am Hof, Wallrafplatz, Unter Fettenhennen, Trankgasse, Bahnhofsvorplatz, Domprobst-Ketzer-Straße, Marzellenstraße, Kreisverkehr Nordseite, An den Dominikanern, Unter Sachsenhausen, Kattenbug, Zeughausstraße, Mohrenstraße.

Videos

Geef een video door van deze grote optocht.

Foto's en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

In Keulen (Duitsland) zijn nog 2 andere optochten bekend. Hierbij een overzicht:

DatumTijdOptocht
ma 15 feb 2021
(AFGELAST)
10:00 uurRosenmontagszug Köln
Grote Optocht van Keulen (Duitsland)
di 16 feb 2021
(AFGELAST)
13:00 uurVeedelszoch Südstadt
Optocht van Keulen (Duitsland)
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2020 - 15:17