Optocht Zoutleeuw (BelgiŽ)

Carnavalstoet Zoutleeuw

De optocht van Zoutleeuw (BelgiŽ) vindt plaats op zondag 28 februari 2021. Deze optocht zal beginnen om 14:11 uur. Deze optocht heet Carnavalstoet Zoutleeuw.

Deze optocht wordt gehouden elke tweede zondag van de vasten.

Route/Omloop

Vorming stoet : Steenweg naar Bos.
Vertrek om 14.11 uur stipt.

Steenweg(Bos)vorming - Tiensestraat - Kapelstraat - Grote Markt - Sint-Truidensestraat - Sint-Truidensesteenweg - Nieuwstraat - Stationsstraat - Sint-Truidensestraat - Ridderstraat - Begijnhofstraat - Prof.E.Vliebergstraat - Schipstraat - Budingenweg - Bogaerdenstraat - Grote Markt (voorbij tribune) - Sint-Truidensestraat naar ontbinding in de Stationsstraat of St.-Truidensesteenweg

Dit hele traject zal verkeer- en parkeervrij zijn vanaf 12.00 uur tot en met 19.00 uur en dit in samenwerking met de POLITIE

Foto's

Geef een foto door van deze optocht.

Videos

Geef een video door van deze optocht.

Verslagen

Op dit moment zijn er nog geen verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Zoutleeuw (BelgiŽ) is de kleine optocht op maandag 1 juni 2020 om 11:00 uur, alleen is die afgelast.

 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2020 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 30 apr 2020 - 21:30