Optocht Orsmaal-Gussenhoven (BelgiŽ)

TRACTORPROCESSIE ORSMAAL

De optocht van Orsmaal-Gussenhoven (BelgiŽ) vond plaats op vrijdag 23 juli 2021. Deze optocht begon om 18:30 uur. Deze optocht heet TRACTORPROCESSIE ORSMAAL.

Na een jaar uitstel door corona gebeurt het weer te Orsmaal op vrijdag 23 juli 2021 om 18u30, onze 35ste tractorprocessie. Een jeep met een bisschop zal voorop door de velden rijden om de gewassen te zegenen. Bij aankomst worden dan de tractoren, ťťn voor ťťn gezegend. De tractor is daarom ook voor elke hedendaagse landbouwer een onmisbare schakel die een bedrijf draaiende houdt.

Vind deze optocht ook in 2022 plaats?
Geef deze nieuwe datum en/of eventuele wijzigingen door

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Orsmaal-Gussenhoven (BelgiŽ) is de optocht op vrijdag 10 december 2021 om 19:00 uur, alleen is die afgelast.

Sale / Solden 2022
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2021 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 24 nov 2021 - 12:17