Optocht Orsmaal-Gussenhoven (BelgiŽ)

TRACTORPROCESSIE ORSMAAL

De optocht van Orsmaal-Gussenhoven (BelgiŽ) vindt plaats op vrijdag 20 mei 2022. Deze optocht zal beginnen om 18:30 uur. Deze optocht heet TRACTORPROCESSIE ORSMAAL.

Sinds 1985 wordt er in Orsmaal jaarlijks een tractorommegang georganiseerd.

Een jeep met een bisschop zal voorop door de velden rijden om de gewassen te zegenen. Bij aankomst worden dan de tractoren, ťťn voor ťťn gezegend. De tractor is daarom ook voor elke hedendaagse landbouwer een onmisbare schakel die een bedrijf draaiende houdt.

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.

Andere optochten

Een andere optocht in Orsmaal-Gussenhoven (BelgiŽ) is de optocht op vrijdag 10 december 2021 om 19:00 uur, alleen is die afgelast.

Bol.com Algemeen
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2022 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2022 - 12:24