Optocht Zulte (BelgiŽ)

Firtelstoet Zulte

De optocht van Zulte (BelgiŽ) vindt plaats op zondag 6 oktober 2024. Deze optocht zal beginnen om 14:00 uur. Deze optocht heet Firtelstoet Zulte. Elke 1e zondag van oktober vindt deze optocht plaats.

  • Optochtcommissie:

Route/Omloop

De optocht begint vanaf het kruispunt Staatsbaan-Waalstraat en gaat verder tot aan het kruispunt Staatsbaan-Statiestraat. Deze vervolgt dan tot aan het kruispunt Statiestraat-Kapellestraat. Hierna gaat de optocht verder tot aan het kruispunt Kapellestraat-Waalstraat. Tot slot sluit de optocht terug af aan het kruispunt Staatsbaan-Waalstraat.

Route

Bekijk vergrootte versie

 

Website / Social media

Foto's, videos en verslagen

Op dit moment zijn er nog geen foto's, videos en verslagen doorgegeven.


 
Black Friday 2023
 
OptochtenKalender.nl spant zich in om de informatie op deze website correct, actueel en toegankelijk te maken en te houden. Aan deze internetpublicatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De makers van de website aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor technische of redactionele fouten, voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website, voor de gevolgen van het gebruik van de informatie alsmede voor ontbrekende of onjuiste vermelding van gegevens op deze website.
 
© Copyright 2011-2023 OptochtenKalender.nl - Alle rechten voorbehouden - Disclaimer - Privacy
Laatst bijgewerkt: 08 nov 2023 - 11:47